Close

Korábbi cikkek

Legutóbbi cikk

Rendezvényszervezőknek ajándékötletek következő része
Mi az a Hoodie? Emblémázott mellény felvarróval? Hogy mennyire sikeresek ezen textil darabok a mai napig,...
Dátum: Nov 22, 2021 | Írta: Yellow Melon
Versenyszervezők figyelem! Folytatjuk ajándékötleteinket
Versenyszervezők figyelem! Íme a TOP 10 ajándékötletünk folytatása. Vigyázat, minőségi ruhadarabok következnek!
Dátum: Nov 10, 2021 | Írta: Yellow Melon
A vállalati munkaruháról őszintén
Mi különbözteti meg az azonos tevékenységű vállokozásokat? Mitől sikeres az egyik, mit csinálnak másképpen, mi az,...
Dátum: Nov 5, 2021 | Írta: Yellow Melon

TOP 10 ajándékötlet versenyszevezőknek

Publikálva: Aug 31, 2021 | Szerző: Yellow Melon | Kategóriák: Promóciós ruházat versenyszervezőknek

Tedd a szívedre a kezed!
Szervezőként hányszor jutott már eszedbe, hogy kellene egy olyan ajándék, ami egyedi, hasznos, trendi, de máshol még nem sütötték el, nem lesz koppintás érzete.

TOP 10 ajándékötlet versenyszevezőknek

Pamput póló versenyszervezőknek

Na ugye! Nem könnyű a versenyzők fejével gondolkodni, és nem túl szerencsés haszontalan ajándékokkal traktálni a nevezőket, ugyanakkor egy jól sikerült darab kultuszt teremt, még évekig láthatod rajtuk a közösségi média fényképein, ami valljuk be ingyen reklám, méghozzá a hasznosabb fajtából!

Én is azt vallom, ha adunk valamit, legyen hasznos és trendi, persze kicsit más. Ehhez adok ötletet úgy, hogy szükség lesz még a te gondolataidra és elképzeléseidre, de legalább már csapatban dolgozunk. Már pedig két ember 1-1 jó ötletének értéke 3! Nem tudom kitől idézek (akár pontatlanul), de érzed a mondanivalómat!

Vegyük sorra a lehetőségeinket, nézzük meg a termékeket úgy, hogy szem előtt tartjuk a relevanciát és a jó ízlést! 

Pamut pólók!

Gondolom most akadt meg a gombóc a torkodon, nyeltél félre és zárnád be a blogot, de adj még egy percet!

Az olcsó „adjunk valamit, lehetőleg fehéret és olcsón” pamut póló ideje lejárt. Nem most, de még tart a tanker kifutása, de érezhetően zátonyra ért! Ha pamut, akkor legyen BIO és organikus. Jaa, tudom, elcsépelt meg ilyenek, pedig már létezik, olcsó, kiváló minőségű és nem mellékesen „zölden kommunikálható”. Mert hát ugye ezt a világot éljük, mondjuk ki, végre! Az organikus pamut póló viselete komfortos, jól szitázható és nyomtatható. Rengeteg színben megtalálod, egyre nagyobb készletek vannak belőle, de van még egy Jolly Jokerem! Legyen akár hosszú ujjú póló! Akár hagyományos, akár organikus. Ugyan ez utóbbiból még kisebb a választék, de hónapról hónapra bővül a kínálat! Az ujja szitázható felület, végre valami szokatlan, valami nagyobb felület és nem a hasán/hátán van valamilyen felirat, ami tekintetet vonz és trendi! Csak fantázia és egy jó grafika kérdése az, hogy tudsz-e teremteni kult pólót, ami vonzóbbá teszi a versenyed, amiért akár rá is kattintanak a nevezés gombra!

Bio Pamput póló futáshozA pamut pólóknál még el lehet sütni akár két titkos fegyvert is, ami csupán kis odafigyelés, finomra hangolás, de azonnal észreveszik és hangot is adnak a „fogyasztók”! Az első a V nyakú póló! Ha nem hiszed, hogy milyen hatást vált ki, tegyél fel egy anonim kutatást egy google docs-on keresztül, és mérd meg, hányan igényelnének V nyakú pólót! Az eredményt előre elárulom, többen, mint kereknyakút! Akkor miért nem csináljuk? Ennek általában két oka van. Egyrészt, mert eszünkbe sem jut, másodsorban pedig, kisebb a színválaszték, de azért ez utóbbiban nem olyan kritikus a helyzet!!

Nem mellesleg a hölgyek részére karcsúsított a kivitel, ezzel újabb hálaadó imákat fogsz hallani, és létezik XS méret, ami csak tovább növeli az elégedettséget. Akkor tényleg már csak egy jó grafika kell! Mondom jó!

A standardtól eltérő egyedi igény megfogalmazásával saját új arculat kivitelezésére is képesek vagyunk! Próbálj ki bennünket!
Kérj ajánlatot!

Kommentek (0)

Nincs komment

Írj kommentet!

You need to Login to add comments.

Close