Close

Szűrő

Ár
1153 Ft 14393 Ft
Márka
Nem
több... less
Szín
több... less
Anyag
több... less
Pulóverek & Mellények

Pulóverek & Mellények 40 termék található.

A pulóverek és mellények már-már a pólók kínálatával vetekszik.

Elengedhetetlen darabjai ruhatárunknak, a céges ruházatok gyakran rendelt darabjai. A fizikai munkát végzők az átmeneti, kora őszi időszaktól a késő tavaszi hetekig használják.

A termékkategóriába tartotó hoodie – kapucnis pulóver -  a fiatalok cult ruházata. Egy menő hoodie segít kitűnni a szürkeségből, egy jó egyedi grafikával nem csak tekintet vonzó, de hamar stílusteremtővé is tesz.

A pulóvereket nem kis mértékben dobják fel a fiatalos színek, és a különböző fazonok és anyagvastagságok.

A sport vagy szabadidős csapatok is gyakran viselik, miközben egy mellény hordásával hamar megkülönböztethetővé válik a kis közösség!

Subcategories

  • Pulóverek

    Az unalmas pulóver korszaknak vége! Színben, fazonban, anyagban és anyagvastagságban a legkülönbözőbb pulóvereket találod.  Menő a cipzárral kiegészített, de az „igazán nagy dobás” a hoodie, a kapucnis pulóver.  A kettőt egyidejűen használt a non plusz ultra! 

    Jól definiálható az a generáció, aki a kengurut, a belebújós pulóvert kedveli és hordja nap  mint nap. Számukra is több megoldást nyújtunk, de a kínálatunk között megtalálod a karácsonyi szezon elengedhetetlen darabját, a kötött pulóvert, amivel garantáltan helyezetté válsz a karácsonyi hülyepulcsi versenyen.

  • Mellények

    A mellények is meghatározó ruhadarabokká váltak korunkban. Már nem csak egy átmeneti időszak felöltői, hiszen a kategóriába tartoznak a steppelt mellények, de itt találhatók azok a különleges színekben is rendelhető felsők, amit különleges szabadidős tevékenységeink során hordunk.

     Egy horgásza vagy vadász elképzelhetetlen ruhatára a „végtelen” zsebbel rendelkező mellény, de itt találhatod a futáshoz vagy hosszú sétákhoz is ajánlott színes „rokonokat” is.

  • Polár & Softshell

    A polár és sofshell mint anyagok, önálló kategóriát képeznek. A szortiment között találhatunk mellényeket, átmeneti és meleg pulóvereket, kabátokat a hűvös, vagy hideg téli napokra. A polár anyagú termékek kiválóan melegítenek, míg a softsell termékek nem csak szél-, de vízállóak is.

    A polár és softsell termékeket különösen ajánljuk kültéri fizikai munkát végzők számára, de a szabadidő sportokat űzők ruhatárából sem nélkülözhetőek.

    Már színesek és több fazonban elérhetőek, ezzel kicsit kedvezve a hölgyek igényeinek is.

    Mivel a polár és softsell termékek széles árspektrumon mozognak, ezért az árak mögött rejlő különbségek miatt keress minket bizalommal.

oldalanként.
Showing 37 - 40 of 40 items
Showing 37 - 40 of 40 items
Close