Close

Szűrő

Ár
0 Ft 36812 Ft
Márka
Nem
több... less
Szín
több... less
Anyag
több... less

Kabátok & Széldzsekik

Kabátok & Széldzsekik

Kabátok & Széldzsekik 38 termék található.

A kabátok és széldzsekik sokáig nem tartoztak a promóciós ruházatok kedvelt termékei közé, ám az évről évre folyamatosan bővülő kínálat végre találkozott a piaci igényekkel.

A széldzsekikkel szemben nem voltak komoly elvárások, hiszen általában egy egy szabadidős rendezvény ruhadarabjai. A kabátokkal szemben más követelménynek merülnek fel, hiszen a más az igénye egy vállalat vezetőjének, más a szervezetet reprezentáló területi képviselőnek, és más annak a munkatársnak, aki telephelyen belül végez kültéri fizikai munkát.

A kabátok között az anyagukat tekintve is széles választékkal találkozunk, míg a széldzsekik színválasztéka szélesedett az elmúlt időkben.

Subcategories

  • Kabátok

    Végre kompromisszumok nélkül találsz magadnak kabátot a kínálatunkból. Nem csak színük és fazonjuk bővült az elmúlt időszakban, de az anyagát tekintve is szélesedett a kabát paletta.

    Az elegáns steppelt műszálas kabátok is többféle fazonban találhatóak meg, de sokak igényét betöltően megjelentek a farmerdzsekik, illtve kabátok. Fiatalosak, csinosak, feltűnőek egy ízléses logóval ellátva. Találsz a kínálatunkban több színben, női és férfi fazonban bomber dzsekit, de találsz kiváló szél és vízálló vitorlás dzsekit a vállalati regatta tengerészei számára.

  • Széldzsekik

    A széldzsekik népszerűek a vállalati ruhadarabok között is, de legnagyobb felhasználója ezeknek a termékeknek a sport- és amatőr csapatok.

    Elsősorban sportoláshoz vagy azt követően használjuk. Az egyes típusok között nagy különbség található színben és fazonban, valamint szél és vízállóságban. Legtöbbször ez utóbbi két tulajdonság jelenti a széldzsekik közötti valós minőségbeli különbséget.

    De találsz magadnak dzsekit akkor is, ha egyszeri vagy néhány alkalommal kell reprezentálni egy szervezetet kiállításon vagy sporteseményen.

oldalanként.
Showing 19 - 36 of 38 items
Showing 19 - 36 of 38 items
Close