Close

Szűrő

Ár
407 Ft 13776 Ft
Márka
Nem
több... less
Szín
több... less
Anyag
több... less
Pólók

Pólók 52 termék található.

A földkerekség legkedveltebb textil termékei a pólók. Nézz rá a ruhásszekrényed „póló osztályára”, mekkora helyet foglal a többi ruhadarabodhoz képest? Na, ugye!

A póló kínálatunk minden igényt kielégítő, hiszen bármilyen tevékenységre, a szivárvány szinte minden színében, a legkülönbözőbb anyagtípusukban, a legkülönbözőbb tevékenységekre van megoldásunk. Legyen pamut vagy műszálas, egy rövid vagy hosszú ujjú póló, ízlésesen feliratozva egy jól eltalált színnel kedvenc ruhadarabunkká válik.

Egy vállalkozás minden szintjén más az igény. Más egy osztálypóló funkciója, más megjelenést kíván egy kiállításon való viselet, de más szükséglete van egy naponta nehéz fizikai munkát végző munkatársnak.

Böngéssz a póló kínálatunk között, de szívesen segítünk mi is megtalálni a számodra optimálist!

Subcategories

 • Galléros pólók

  Legtöbbször  a  vállalkozások nem fizikai munkát végző személyek kedvelt póló fajtái. Egy szervezeti hierarchiát akár a pólók minőségén, színén és természetesen a feliratozásán vagy logózásán keresztül is jól lehet reprezentálni.

  A galléros póló a legjobb átmenet a pólók és az ingek világa között. nem a legelegánsabb munkaruhák, de valljuk erre nincs is mindig szükség.

  Nem csak kényelmes napi viseltre alkalmas, de egy galléros póló kiváló egy területi munkatársnak, viselheti akár egy közép- és felsővezető, kitűnő év végi ajándék, páratlan reklámhordozó, gyakran szerepel a kiállításokon résztvevő szervező és kiállító csapatok ruhatárában.

 • Kereknyakú pólók

  Univerzális a felhasználási területe a kereknyakú pólóknak. Egyaránt alkalmas fizikai munkához, akár szabad- vagy beltérben.

  Leggyakrabb ruhadarab a kereknyakú póló a promóciós ruházatok között. Hogyan tudod feldobni? Válassz akár hosszú ujjút, akár kapucnival vagy nélküle, egy menő színnel és egy ízléses felirattal vagy logóval kellemes és szívesen használt viselet lesz!

 • V-nyakú pólók

  A V-nyakú póló korábban a hölgyek „privilégiuma” volt, de ez a konvenció szép lassan a múlté lett! A V-nyak elegánssá, különlegessé tesz egy pólót. Egy magfelelő anyagválasztással, esetleg egy gombsorral különleges ruhadarabbá válik. A V-nyak a legdinamikusabban a fejlődő pólók egyike a felhasználási adatok alapján. Valljuk be, nem véletlenül!

 • Ujjatlan pólók

  Ujjatlan pólók a sportolók ruhadarabja! A szabadidős tevékenységek kedvelt ruhadarabja. Az anyagválasztás különösen fontos az ujjatlan pólók esetében.

  Leggyakrabban műszálas, 100% polyester anyagú pólót használnak a sportolók, hiszen a hő- is nedvesség elvezető képességük ezeknek az anyagú pólóknak a legjobb.

  A ujjjatlan pólók között találsz kiváló minőségű női top-okat, könnyű pamut beach ruhát fürdőruha felsődre. De ebben a főkategóriában találsz gyermek jelelő mezeken keresztül a női body-kon át az elegáns ujjatlan, de galléros nyári viseletig további rengeteg terméket! 

Close