Close

Szolgáltatásaink

Felmérjük az igényeidet

Fontos számunkra, hogy ne azt érezd, hogy egy arctalan webáruházba kopogtatsz. Az elégedettségedhez elengedhetetlen, hogy megismerjük a valós igényeidet, fel tudjuk térképezni, hogy ki vagy, mire van szükséges, milyen hosszú távra tervezed az adott termék életciklusát, szükséged van-e speciális igény kielégítésére és még sorolhatnánk sokáig a fontos paramétereket. Az elérhetőségeinken keresztül add meg a tiedet, és a kért időben felvesszük veled a kapcsolatot..

Tanácsokkal látunk el

Az esetek túlnyomó többségében az első találkozáskor „csak egy egyszerű póló”, amire szükségem van típusú válaszokat kapunk. Ám a kérdéseink mögött a valós és látens igényeid feltérképezése történik, így tudunk olyan ajánlatot adni, ami hosszú távon szolgál megelégedéssel. Nem az a célunk, hogy bármilyen terméket eladjunk gyorsan, sokkal inkább az, hogy azt kapd, amire valóban szükséged van.

A promóciós termékek, legyen az póló, kabát, széldzseki, sapka, kalap, hátizsák vagy bőrönd széles minőségi és árspektrumon helyezkednek el. Ezen a skálán próbálunk a helyes irányba vezetni, és ez nem azt jelenti, hogy a drágább irányába!

Pólót nyomtatunk és emblémázunk, egyszóval kereskedelem

A kiválasztott termékeket követően igyekszünk a lehető leghamarabb beszerezni azokat. Az ajánlatunkkor feltüntetjük a várható szállítás és emblémázással kapcsolatos határidőket. Azt tudnod kell, hogy az egyedi emblémázások is többféle technikával készülhetnek. A legelterjetteb és költséghatékonyabb emblémázási mód a szitázás, amit nagyobb darabszám (minimum 50-60 db-tól) és elsősorban pamut termékeknél ajánlunk.

A szitázás, mint fent említettük költséghatékony és aránylag gyors eljárás. Az egyes szolgáltatók között lehetnek nagyon komoly minőségi eltérések, amik az egyes szolgáltatók technológiájukból fakad. Az általuk szolgáltatott szitázott póló, kabát, rövid vagy hosszú ujjú termékek első és akár tízezredik darabja között sem fogsz eltérést észlelni sem színben, sem méretben.

A hímzés mára elterjedt emblémázási technológia. Az árát tekintve magasabb, mint a szitázás, de léteznek azok a ruhadarabok, pl vállalati ing, galléros póló vagy akár munkaruha, ahol fontos és szembeötlő a minőség, illetve a minőségkülönbség, ott csak a hímzést ajánljuk. Egyesekben még él a félelem, hogy mosáskor vagy használat során mennyire marad tartós a termék, de a legmodernebb technológiáknak köszönhetően a jelenlegi hímzési eljárások jóval tartósabbak, mint maga a termék! Előbb vékonyodik vagy szakad el a póló, ing vagy bármilyen ruhadarab, minthogy kiszálasodna a hímzés rajta!

A pólónyomtatás az elmúlt évek technológiai fejlődésének az eredménye, ezáltal egyre szélesebb körben lehet ezt a szolgáltatást igénybe venni. A nyomtatásnak, mint bármilyen technológiának rengeteg előnye és néhány hátrány van. Az megkérdőjelezhetetlen, hogy olyan hatást, olyan színátmeneteket, amit a pólónyomtatással tudunk elérni, a szitázás és egyéb transzfernyomatokkal megközelíteni sem lehet. Az egyetlen hátránya, hogy ez az eljárás a legköltségesebb, ellenben további óriási előnyökkel jár! Akár 1 db (igen, nem írtuk el), az az egy darab póló is elkészülhet. Dobd át a telefonodon készült néhánymegás képet és holnapra rajtad lesz az a póló, amin a felvételen látható balatoni naplementében egy távoli vitorlás sziluettje sejthető. Ha gondolod, ráírjuk, hogy #Balatonöszöd vagy I Love Káptalantóti.
Ezzel mindent elmondtunk a nyomtatás előnyeiről. Fotó minőségű a nyomat, ami nagyon tartós, ezerszer mosható, csekély darabszámban, akár színes pamut pólóra is elkészülhet! Az osztály- és sulipólóknál gyakran jön szóba a nyomtatás, ahol akár a szitanyomással kombinálva a póló hátuljára a viselő neve kerül fel nyomtatással!

Megtervezzük a grafikát

Nehéz fontosabb szolgáltatást megfogalmazni, mint a grafikai tervezés. Az, hogy ne csak egy logó vagy felirat legyen odabiggyesztve az adott ruhadarabra, hanem ízléses és hatást kiváltó legyen, tervezzük meg, persze, ha nem rendelkezel külsős vagy belső grafikussal, vagy grafikus csapattal. Tapasztalataink szerint ezt a lépést szeretik megspórolni és kihagyni a cégvezetők, rendezvényszervezők, pedig pont azt veszíthetik el, amin keresztül a legnagyobb elismerést tudják kiváltani a termékek, ruhák viselőitől. Ha nem vált ki hatást, csak akkor hordják, ha kötelező. Próbáljuk meg ezt elkerülni.

Egyedi technikai mezeket tervezünk - TRIKO ruházatok

A TRIKO sportruházatok termékeit már 2019. óta tervezzük és gyártatjuk. Előnyük, hogy néhány fős csapatoktól a több száz fős létszámmal rendelkező egyesület tagjainak tudunk színes, egyedi és nagyon komoly elismerést kivívó mezeket, melegítőt, nadrágokat vagy egyéb technikai sportruházatokat biztosítani. Rengeteg egyesület, amatőr csapat vagy szövetség van a partnereink között, és nem egy válogatott team is a mi pólóinkban versenyez a különböző nemzetközi rendezvényeken.

Egyedi ajándéktárgyakat és ruhadarabokat tevezünk és kivitelezünk

Kezdetekkor hajlamosak voltunk mi is csak a promóciós ruházatokra fókuszálni. Szerettünk volna ízléses termékeket - mint a póló, kabát, széldzseki, sport mez, sapka és még sorolhatnák –szolgáltatni partnereinknek. Ám tevékenységük miatt további igényeket fogalmaztak meg számunkra, újabb és újabb ötletekkel bombáztak, amit meg kellett terveznünk és kiviteleznünk. Így a későbbiekben egyre gyakoribbá vált, hogy az adott grafika nem csak egy ruhadarabra, hanem csősálra, karszárra, egyedi órára vagy bármilyen más tárgyra is felkerült.


Close