Close

Rólunk

A kezdetek versenyszervezőként

Versenyszervezőként csöppentünk több mint 10 éve a promóciós ruházatok szolgáltatóinak útvesztőibe. Többször értelmezhetetlen minőségű termékek érkeztek, olykor a kapott ajánlatok előtt álltunk megdöbbenve. Széles spektrumon mozgott az ár és a minőség, gyakran nem kéz a kézben hordva egymást. Mivel a saját versenyeink által használt póló és egyéb textíliák darabszáma hamar meghaladta a 4-5 ezret, próbáltuk a saját kezünkbe venni az életünket.

Évek alatt alakítottuk ki azt a beszállítói és szolgáltatói kört, akikre támaszkodva 2010 óta működünk ezen a piacon. Kezdetben néhány verseny és egyéb rendezvényszervező keresett minket az igényeivel, hiszen hasonló kanosszát jártak be beszerzéseik során.

A piaci igényekre válaszolva bővültek szolgáltatásaink

Nem volt nehéz felismeri, hogy a piacon kevés olyan promóciós ruházatokkal foglalkozó cég van, akik kiszámíthatóak, kialakult minőségszemléletük van, akik hosszú távú partneri kapcsolatokat igyekeznek kialakítani. Szeretnénk ezt a kört gyarapítani úgy, hogy folyamatosan építjük a piacunkat, fejlesztjük saját szolgáltatásainkat, nyitott szemmel járunk a világban, figyelve az újdonságokat.

Mára kijelenthetjük, hogy a grafikai szolgáltatásunkkal, egyedi megoldásainkkal, hazai nagykereskedői és Távol-keleti gyártókkal, valamint a hazai alvállalkozói körrel stabil, hosszú távon jó minőséget szolgáltatni képes vállalkozás lettünk.

Hosszú távú együttműködések & célkitűzéseink

Nem a rövid távú, egyszeri beszállítói kapcsolatokra törekedünk, mindenekelőtt egy hosszú távú partneri kapcsolatot felépítő együttműködésre törekedünk. Ettől az évtől (2021.) a Yellow Melon termékeit és szolgáltatásait korábbi vállalkozásunktól elválasztottuk, önálló band-et építünk a tevékenységnek, hiszen a két terület más-más termékeket és partneri kört jelent. Ám a vállalkozásban dolgozók ugyan azok a személyek, akik a korábbi minőségi színvonalat képviselik az új jogi forma alatt.


Close