Close

Korábbi cikkek

Legutóbbi cikk

Rendezvényszervezőknek ajándékötletek következő része
Mi az a Hoodie? Emblémázott mellény felvarróval? Hogy mennyire sikeresek ezen textil darabok a mai napig,...
Dátum: Nov 22, 2021 | Írta: Yellow Melon
Versenyszervezők figyelem! Folytatjuk ajándékötleteinket
Versenyszervezők figyelem! Íme a TOP 10 ajándékötletünk folytatása. Vigyázat, minőségi ruhadarabok következnek!
Dátum: Nov 10, 2021 | Írta: Yellow Melon
A vállalati munkaruháról őszintén
Mi különbözteti meg az azonos tevékenységű vállokozásokat? Mitől sikeres az egyik, mit csinálnak másképpen, mi az,...
Dátum: Nov 5, 2021 | Írta: Yellow Melon

Becsengettek! Jöhetnek az iskolai ruhadarabok

Publikálva: Aug 29, 2021 | Szerző: Yellow Melon | Kategóriák: Emblémázott ruházat intézményeknek

Egyre több iskola és iskolai vezető ismeri fel azt, hogy egy jól sikerült iskolai ruhadarab mekkora sikert arathat a diákok körében. Hangsúlyozzuk, egy jól sikerült!

Becsengettek! Jöhetnek az iskolai ruhadarabok
Iskolai ruházat logózva

Suliruha az összetartozásért

Manapság az iskolaválasztás a csemetéknek lassan nagyobb kihívást jelentenek a szülőknek, mint egy lakásfelújítás, vagy egy lapra szerelt bútor összerakása! Mert ki ne hallott volna utóbbiak következményiről.

Az iskola vezetői is mindet megtesznek, hogy jó színben tüntessék fel az intézményüket. A színvonalas oktatás, a színes szabadidő programokon túl akár olyan csekély változtatások is sokat jelenthetnek egy tanulónak, mint egy színes, jó ízlésű iskolai ruházat megléte.

A Yellow Melon ehhez tud segítséget nyújtani! Megtervezzük, tanácsokat adunk a felhasználás céljának megfelelően, melyik lehet a tartós és esztétikus ruhadarab, és kivitelezzük.
Ráncba szedjük az iskola logóját, bár az esetek többségében ez még nem is létezik. Akkor tervezünk egy újat, a sulihoz és településének megfelelően, de szem előtt tartva, hogy az legyen, modern, színes, trendi, vagy ahogy a kölykök mondanák: menő!

Ezeket a grafikákat kell már csak elhelyezni megfelelően, az adott ruhadarabra.

Iskolai pamut póló, akár hosszú ujjal is

Az iskolai póló a legtöbbször használt „egyen ruhadarab”. A pamut póló minden iskolás gyermek szekrényében megtalálható, már csak tegyük vonzóvá! Nem számít a méret vagy a szín, hiszen mindkettőből óriási a választék a pamut póló fronton! Logó a póló elején, egy frappáns felirat vagy üzenet a hátán, és máris kész a kedvenc ruha hosszú időre. Az ősz érkezésével lehet akár pamut hosszú ujjú felöltőt is srácokra varázsolni úgy, hogy a grafikán mit sem kell már változtatni. Egy hosszú ujjú pamut póló viselésének ideje a kora őszi időszaktól késő tavaszig tart!

Csapatmez és egyen melegítők

A csapat tagjainak számára különösen fontos a csapatmez! Választékunkban megtalálhatjátok a csapatruhák között ezeket a ruhadarabokat. Egy jó logóval és színválasztással kész a csapatmez, a számmal és felirattal ellátott technikai felső vagy nadrág, a csapat tagjainak az egyen melegítők. A kicsik már korán megérzik az összetartozás értékét, amit a csapatruha csak erősíti bennünk ezt az érzést!

Pamut dzseki hímzett logóval

Kicsit amerikai mintára, de Európában is gyorsan terjednek a hosszú ujjú pamut dzsekik. Na ez igazán menő! Ezt lájkolnák a srácok, ha egy sulit egy ilyen dzsekiben kell képviselni. A pamut dzseki emblémázható szitázással, de akár hímezhető is. A hímzés egy semmivel össze nem hasonlítható megjelenést varázsol, minőséget sugall.
Vajon melyik suli ne rendelkezne egy iskolai foci, kosár-, vagy röplabda, esetleg atlétikai csapattal.

Baseballsapka, a kockázatmentes suliruha

A baseball sapka az egyik olyan kiegészítő, amivel semmilyen kockázatot nem vállal az, aki kiválasztja a „suliruhát”! Melyik kölyköt nem láttuk még egy menő sapiban? De feltehetjük a kérdést magunk számára is! A sapka klasszikus ruhadarab, nem lehet téveszteni vele, nem mellesleg hatalmas a választékban elérhetőek! Ugyanúgy feliratozható vagy emblémázható, mint a póló vagy csapatmez többi tagja.

A kínálatunkban bármely fent említett iskolai ruhadarabot megtalálod és még többet is!
Egyedi igény megfogalmazásával saját új arculat kivitelezésére is képesek vagyunk! Próbálj ki bennünket!
Kérj ajánlatot!

Kommentek (0)

Nincs komment

Írj kommentet!

You need to Login to add comments.

Close